Warning: opendir(/var/www/clients/client42/web248/web/http://www.skolaprokuchare.cz/storage/fotogalerie/prvni_kurz/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/clients/client42/web248/web/system/engines/categories.php on line 3499

Warning: opendir(/var/www/clients/client42/web248/web/http://www.skolaprokuchare.cz/storage/fotogalerie/prvni_kurz/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /var/www/clients/client42/web248/web/system/engines/categories.php on line 3499
Blížící se kurzy
Není záznam
 
Domů » Články » ZPRACOVÁNÍ CELÉHO LOSOSA „aneb Jak získat co nejvíc za co nejmíň!“

ZPRACOVÁNÍ CELÉHO LOSOSA „aneb Jak získat co nejvíc za co nejmíň!“

ZPRACOVÁNÍ CELÉHO LOSOSA  „aneb Jak získat co nejvíc za co nejmíň!“

Vážení přátelé,

Chtěli bychom poděkovat všem učastníkům kurzu na téma: Zpracování celého lososa aneb jak získat co nejvíc za co nejmíň. Kurz se konal ve středu 17.10.2012 v příjemném prostředí firmy GASTRO MACH Jeseník.

Společně jsme připravovali 8 různých druhů jídel.Prvním a základním krokem bylo vykostění a stažení ryby.Dále jsme pokračovali přípravou Salátu z ruccoly čerstvého fenyklu s marinovaným lososem,steaku čerstvého lososa s wasabi kaší a teriaky zeleninou, Marinovaným lososem, Rybí terinkou ,,slza“s marinovanými lístky mladého špenátku a koprovým Crème fraîche nebo Lososovým krémem, Lososovou Espumou a jako bonus jsme připravovali chipsy z lososa a Tartare z lososa.

Celým kurzem nás prováděl pan Vladimír Šmejkal, který vařil pro světové špičky jako jsou Mick Jagger, Michael Jackson, řadu světových prezidentů a státníků.Má za sebou pracovní zkušenosti v uznávaných zahraničních hotelech či restauracích.Cílem našeho kurzu bylo zvýšení kvalifikace kuchařů,kteří si od Nás po dokončení kurzu odvezli certifikát o absolvování kurzu.

Voltage Multimedia Studio
© 2018 Škola zpro kuchaře.cz - kuchařské workshopy pro profesionály
Sdílej odkaz na: