Naboo – další revoluce v kuchyni

Naboo – další revoluce v kuchyni

Je to bezpochyby začátek nové epochy využití informačních technologií v profesionální gastronomii. Konvektomat Lainox Naboo, který jako první v České republice představila společnost Gastro Mach, přináší inovativní způsob přípravy jídel v restauracích za pomoci vestavěného dotykového tabletu. ...
Kuchařská sezóna v roce 2014 - aktuální nabídka kuchařských kurzů

Kuchařská sezóna v roce 2014 - aktuální nabídka kuchařských kurzů

V letošním roce startujeme sezónu kuchařských kurzů s drobným zpožděním, které zapříčinila naše účast na letošním veletrhu INTECO a SALIMA. Vše je však již nachystáno na to, abychom přivítali letošní první kurzisty přímo u nás v kuchařském studiu v Jeseníku. Letošní seznam kuchařských kurzů ...
Veletrh INTECO poprvé představil profesionální myčky WEXIÖDISK

Veletrh INTECO poprvé představil profesionální myčky WEXIÖDISK

Poprvé se na veletrhu INTECO a SALIMA v Brně představili profesionální mycí stroje švédského výrobce Wexiödisk. Celá expozice působila v pavilonu "V" dominantním dojmem a zastínila nejen svým uspořádáním ale zejména představenými exponáty přítomnou konkurenci. Návštěvníci tak moh ...
Sezóna podzimních a zimních kuchařských kurzů právě začíná

Sezóna podzimních a zimních kuchařských kurzů právě začíná

Po letní odmlce opět spouštíme nabídku kuchařských kurzů pro druhou polovinu letošního roku. V současné době jsou již zveřejněny 3 kurzy. První z nich na téma zvěřina a dary našich jesenických hor. Tento kurz již 8. října můžete absolvovat v našem kuchařském studiu v Jeseníku. Dalšími neméně ...
Ohlédnutí za letošním GASTRO FESTIVALEM 2013

Ohlédnutí za letošním GASTRO FESTIVALEM 2013

V deštivých dnech 4. a 5. června hostila historická pevnost FORT Křelov u Olomouce letošní GASTRO FESTIVAL, který pořádala ŠKOLAproKUCHAŘE.cz a GASTRO MACH, s.r.o. První den festivalu se nesl v duchu informací na téma úsporné mytí v restauračních a jídelních provozech a na témě návrhy a design ba ...
Inspiraci k úsporám v obecních rozpočtech hledají obce České republiky úspěšně ve skandinávských zemích

Inspiraci k úsporám v obecních rozpočtech hledají obce České republiky úspěšně ve skandinávských zemích

Kdo by řekl, že mytí nádobí ve školních jídelných spotřebuje až 80 % všech provozních výdajů celé školní kuchyně? Víte, že se jedná o statisícové položky ročně? Víte, že ve Skandinávii myjí s více než 50% úsporou spotřebované vody a tedy i spotřebované energie a chemických prostředků? Během ...
GASTRO FESTIVAL 2013 - Olomouc FORT KŘELOV - 04. - 05. 06.2013

GASTRO FESTIVAL 2013 - Olomouc FORT KŘELOV - 04. - 05. 06.2013

Letošní rok ve znamení designu a důrazu na provozní úspory. Přijďte si rozšířit své obzory, přinášíme Vám svěží nápady a knowhow od předních světových výrobců. Konání festivalu jsme letos umístili do nádherného prostředí historické tvrze FORT KŘELOV u Olomouce. Vstup na festival a ochutnávka vzo ...
Skandální odhalení stavu českých kuchyní!

Skandální odhalení stavu českých kuchyní!

Skandální odhalení stavu českých kuchyní! Už dost levných náhražek a nekvalitních surovin! Chceme kvalitní jídlo! Trendem poslední doby se staly kvalitní suroviny. Lidem již nejde tolik o velikost porce, nemusí dostat naservírovaný talíř k prasknutí, ale zejména hodnotí kvalitu jídla a celkov ...
ČLÁNEK ZDARMA - DESATERO rad pro používání konvektomatu

ČLÁNEK ZDARMA - DESATERO rad pro používání konvektomatu

Konvektomat je chytré a šikovné zařízení, které šetří nejen čas a energii těm, kteří s ním pracují, ale také peněženku těch, kteří jej, spolu se svými pracovníky, „zaměstnávají“. Dnes už každý provozovatel ví, že konvektomat pracuje s párou a s horkým vzduchem. Velkou předností tohoto stro ...
Únorový kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ zaznamenal výrazný úspěch

Únorový kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ zaznamenal výrazný úspěch

Dne 7. února 2013 proběhl v kuchařském studiu společnost GASTRO MACH - Jeseník v Jeseníku kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ. Účastníkům představil italský korporátní šéfkuchař Alberto MARZOCCHI princip vakuového vaření. Potraviny takto ošetřené neprochází žádnou kontaminací a oxidace způsobená kyslíkem je v ...
© 2018 Škola zpro kuchaře.cz - kuchařské workshopy pro profesionály
Login -->