Únorový kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ zaznamenal výrazný úspěch

Únorový kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ zaznamenal výrazný úspěch

Dne 7. února 2013 proběhl v kuchařském studiu společnost GASTRO MACH - Jeseník v Jeseníku kurz VAKUOVÉ VAŘENÍ. Účastníkům představil italský korporátní šéfkuchař Alberto MARZOCCHI princip vakuového vaření. Potraviny takto ošetřené neprochází žádnou kontaminací a oxidace způsobená kyslíkem je výrazně zpomalí.

Účastníci kurzu se naučili připravovat marinovací soli a ochutnali zajímavé kombinace. Všem, kteří se kurzu zúčastnili jsme předali elektronickou publikaci Vaření ve vakuu - SOUS VIDE. O úspěchu kurzu svědčí i velký počet přihlášených účastníků. Fotogalerie z kurzu jsou k dispozici pod článkem.

Na setkání na některém z dalších kurzů se na Vás opět těší tým ŠKOLAproKUCHAŘE.cz.

Fotogalerie
© 2018 Škola zpro kuchaře.cz - kuchařské workshopy pro profesionály
Login -->