Skandální odhalení stavu českých kuchyní!

Skandální odhalení stavu českých kuchyní!

Skandální odhalení stavu českých kuchyní! Už dost levných náhražek a nekvalitních surovin! Chceme kvalitní jídlo!

Trendem poslední doby se staly kvalitní suroviny. Lidem již nejde tolik o velikost porce, nemusí dostat naservírovaný talíř k prasknutí, ale zejména hodnotí kvalitu jídla a celkový dojem. Vlivem médií jsou nejen prodejny potravin, ale zejména také restaurace a školní jídelny pod každodenní kontrolou ze strany okolí. I malé děti hodnotí jídlo ve školách a uveřejňují kritiky na internetu. Rodiče jsou často zděšeni, čím vším jsou jejich děti krmeny. „Je na čase s tím něco udělat!“ hlásají spásnou myšlenku.

Masmédia jsou plny zpráv o nedostatcích, které inspektoři potravin objevili. Chcete snad být středem jejich zájmu? Je snad běžné, aby lidé nacházeli v chlebu zapečené myši? Možná, že špatná reklama je lepší než žádná, ale v gastronomii to rozhodně neplatí!

Hosté si velice rychle řeknou, kde prožili příjemný večer a pohladili své chuťové buňky. Mezi nejúspěšnější restaurace, hospody či jídelny pak patří ty, kde kuchaři a majitelé nezaspali dobu a mají oči otevřené novým technologiím a prožitkům! Přijďte i Vy na bezplatný kurz vaření s novinkami ze světa gastronomie!

Prožijte příjemné dvouapůlhodinové odpoledne s profesionálními kuchaři v rámci projektu ŠKOLAproKUCHAŘE.cz. Zapojte se do diskuse nad českou gastronomií a vyzkoušejte si nové gastro technologie SelfCookingCenter® whitefficiency®, konvektomaty, různé typy krouhačů zeleniny a všelijaké další užitečné pomocníky. Ty dokáží uchovat maximum vitamínů a živin v potravinách a vykouzlíte s nimi šťavnaté pokrmy během pár minut. Ba co víc, díky těmto pomocníkům bude tato kvalita opakovatelná bez ohledu na personální změny v kuchuni.

Když už být součástí skandálních titulků, tak jedině s pozitivními informacemi! Odneste si i Vy pozitivní naladění a přihlaste se na bezplatný a nezávazný kurz zde. Navíc od nás můžete získat dárek zdarma, a to Desatero ke správnému používání konvektomatu - stačí jen kliknout!

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat

Váš tým ŠKOLAproKUCHAŘE.cz



Za Podjezdem 449, 790 00 Jeseník

Phone: +420 584 420 289

Fax: +420 584 420 162

Mobil: +420 777 738 549

© 2018 Škola zpro kuchaře.cz - kuchařské workshopy pro profesionály
Login -->