Blížící se kurzy
Není záznam
 
Domů » Šéfkuchaři » Gregori Nalon
Gregori Nalon

Gregori Nalon

Dnes pracuji jako kuchařský konzultant a jeden z prvních zakladatelů food coach, první který popularizoval a propagoval kuchyni z 5 elementů, a spoluzakladatel s Ugo Pradella nového kuchařského portálu, který bude fungovat od zář letošního roku www.facecook.it, pro více informací koukněte na moje webové stránky www.gregorichef.it

Po ukončení studia s výbornými výsledky jsem okamžitě začal pracovat v nejlepších stravovacích zařízeních a hotelích. Jedním z mnoha, třeba 5 * luxusní hotel Gritti Palace v Benátkách. Po dobu 4 let, kde jsem vedl svoji vlastní restauraci, kde jsem se věnoval svému profesnímu růstu. Přitom jsem začal studovat fyziku a chemii jídel

V této době jsem se začal věnovat zaškolování (učení) kuchařů po celé Itálii. Jsem jeden z prvních šefkuchařů v Itálii , který použil technologii vaření ve vakuu (už 17 let), jeden z prvních šéfkuchařů, který se podílel na rozvoji vaření při nízké teplotě, mám hluboké znalosti technologiií jako šokerů, vakuovaček, vaření v mikrovlnce a všeho co se nových technologii týče. Například jsem svými znalostmi přispěl v připravách svatby Luciana Pavarotti, působil jsem jako executive chef na Miss Itálie a mnohých dalších akcích

V této době připravujeme a překládáme rozhovor s tímto šéfkuchařem na kterého se můžete těšit 14.9.2012 v Jeseníku.

Voltage Multimedia Studio
© 2018 Škola zpro kuchaře.cz - kuchařské workshopy pro profesionály
Sdílej odkaz na: